Vybíráme zahradní grily

Pokud chcete uspořádat party, oslavu narozenin nebo rodinnou sešlost s grilováním, bez toho aniž byste si vybrali mezi grily, to nepůjde. Naštěstí je na trhu mezi venkovní grily opravdu z čeho vybírat.  Venkovní grilování si také zaslouží pěknou úroveň stolování a mezi potřebnými doplňky by neměl chybět ani velmi praktický podnos nebo grilovací náčiní. Když si chcete opravdu vyhrát, podepište si třeba i své steaky, protože to vaše přátele a hosty jistě nadchne. Zkuste jim naservírovat maso se vzkazem nebo s jejich vypáleným jménem. Jde o takzvaný značkovač, který vám umožňuje označit steaky pomocí sady písmen. Zakoupit se dají i ke grilování špízů, buřtů a klobás nerezové jehlice, třeba i dvojité. Ryby pak patří na grilovací rožeň, ale musí se s nimi manipulovat opatrně, mají totiž tendenci se přilepit.

Zahradní grily a grilování s čerstvými bylinkami

Na zahradě se dá perfektně grilovat a místo klasický hamburgerů a steaků se můžete pustit třeba i do grilovaného kuřete. Místo klasiky zkuste použít třeba čerstvou majoránku, tymián, rozmarýn anebo šalvěj. Hodit se může třeba i petrželka, libeček a pažitka. Jde o základní bylinky, ze kterých lze vytvořit nejrůznější velmi chutné směsi na potřebné grilování masa. Hodit se vám může ale i meduňka či levandule a samozřejmě i bazalka. Pokud máte bylinky pěstované na okrasném záhonu či v truhlících, čerstvé bylinky jsou opravdu nejlepší. Ať už se rozhodnete grilovat maso hovězí nebo vepřové, bylinky dodají masu specifickou chuť a nejlepší jsou ty čerstvě utržené ze zahrady. Je třeba je používat je však musíte s mírou, jinak by vám maso mohlo zhořknout. Je jen třeba zavítat mezi zahradní grily a vybrat si ten pravý.

Venkovní grily a zahradní posezení

Na našich zahradách nesmí chybět posezení a gril. Pokud máte málo místa a přesto chcete grilovat, zkuste alespoň přenosné mini grily. Zahrada je místo, kde odpočíváte a relaxujete, kde si klidně posedíte a povídáte, pozorujete zapadající slunce a vycházející měsíc. Grilování podtrhne klidnou a pohodovou atmosféru. Když si vyberete libové maso, uděláte svoje jídlo zdravější. Kvalitnější a méně tučné maso raději solte až po grilování a jen jemně pokapejte olejem. Mřížku grilu pořádně vyčistěte kovovým kartáčem. Zapomeňte na pečivo a opečte si brambory, grilovanou cuketu, lilek, papriku, cibuli či keříková mini rajčata. Jestliže grilujete na dřevěném uhlí, nemělo by do něj odkapávat příliš mnoho tuku. Jeho spalováním se uvolňují karcinogeny.

 

 

Košík

Košík je prázdný

Proč nakoupit u nás

Jsem malá, ale spolehlivá firma

Zahradní dekorace i na zakázku

Levná doprava od 208,- Kč

Kvalitní vyřízení objednávky

Napsali o mně

Novinky zahradní a jiné dekorace